Stageplaatsen

 

Stageplaatsen
PO - KO - VO

Kom stage lopen bij Stichting H3O
Van nieuw talent worden wij altijd blij. We zijn ervan overtuigd dat iedereen talenten heeft die we kunnen gebruiken. Ook jij! Stagiairs ontvangen we dan ook met open armen. Bij een organisatie als Stichting H3O kun je veel kanten op. Wij hebben stageplekken in de kinderopvang, in het primair onderwijs op onze Integrale kindcentra (IKC) en in het voortgezet onderwijs. Benieuwd of stage lopen binnen H3O iets voor jou is? Lees dan snel verder.

Stage lopen bij H30
Stichting H3O hecht veel waarde aan het samen opleiden en begeleiden van onze (toekomstige) medewerkers. Als stagiair word je op een intensieve manier bij onze scholen betrokken. Je maakt deel uit van het team, verzorgt lessen of de kinderopvang en bent actief op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Zo is onder meer het opleidingsprogramma van de Pabo en de lerarenopleiding van de Hogeschool Rotterdam nauw verbonden met het leren in de praktijk.

Verschillende stagemogelijkheden
Binnen Stichting H3O hebben wij verschillende stagemogelijkheden. Volg je op dit moment een lerarenopleiding, de pabo, een opleiding voor onderwijsassistent of een opleiding tot pedagogisch medewerker en ben je op zoek naar een leuke stage? Dan is Stichting H3O iets voor jou. Ieder IKC van Stichting H3O is uniek, met zijn eigen onderwijskundige thema’s en ontwikkelingen. Dit biedt jou de mogelijkheid alles te kunnen zien en ervaren.

Verloopt je stage goed en is er van beide kanten een klik, dan is de kans groot dat je bij Stichting H3O kan blijven!!